.:  Holly  :.

Picture
Okänd  X  Okänd
 
.:  Kön Sto  Ålder 10 år  Ras Korsningsponny  Mankhöjd 124 cm (B-ponny)  :.
.:  Utbildad
LB hoppning, LB dressyr, Lätt fältävlan  :.
.:  Ägare
Karin Lundberg, Vikasa AB  Uppfödare Okänd  Säljare :.
 
Holly är en korsningsponny som vem som helst kan rida. Hon är lagom pigg och går med på det mesta. Hoppning är det roligaste hon vet! Tyvärr är hon inte sådär jättesnäll att hantera alla gånger. Hon är lite naffsig, dock inte tjurig. Skulle aldrig vilja göra någon illa med flit men är vääldigt förtjust i mat!
 
Innan jag köpte Holly så gick hon på en ridskola. Men då ridskolan gick i konkurs så var de ju tvungna att sälja den märkliga lilla ponnyn, alternativt skicka henne till slakt. Men tack och lov sålde de henne, till mig! Tanken då jag köpte henne var att köra henne mest. Men det har blivit allt mer ridning eftersom
hon tycker det är så roligt! Förhoppningsvis kan ridskolan på Vikasa låna henne någon gång, för hon älskar att röra på sig.

Holly är en ranghög dam. Trots sin storlek så respekterar de andra hästarna henne. Tack och lov för det, annars skulle Holly jaga runt hästarna hela dagen lång. Någon dag ska jag nog ta föl på Holly, eftersom jag bara har valacker nu. Det kommer bli fantastiskt att följa den här hästen!
 
Klicka här för att komma till Holly's meriter och avkommor!

Picture
Picture
Picture