.:  Skovsbys Mustafa  :.

Picture
Ping Pong  Cherrybomb xx
 
.:  Kön Valack  Ålder 5 år  Ras Varmblod/fullblod  Mankhöjd 162 cm  :.
.:  Utbildad LC hoppning, LC dressyr, Debutant fältävlan  :.
.:  Ägare
Karin Lundberg, Vikasa AB  Uppfödare Karin Lundberg, Skovsby  Säljare -  :.
 
Mustafa, även kallad Musse ser kanske inte ut att vara så mycket till världen. En vanlig brun häst, skulle många säga. Men han har verkligen fångat mitt hjärta. Han är lite nervös och har lite scenskräck, men det blir bara bättre och bättre. Samarbetsvillig som få, vill verkligen göra rätt.

Han är den hästen jag aldrig någonsin kommer att sälja, eftersom han är den sista Skovsby-hästen jag födde upp, så han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Så synd att hans extriör inte är fulländad och att jag tog beslutet att kastrera honom. Men han passar väldigt bra bara som ridhäst! För även om han inte är den snyggaste pållen i världen, så är han fortfarande väldigt varm och go.

Nyfiken är han, men väldigt feg. För det mesta vinner nyfikenheten, men ibland är han så tittig att man nästan blir lite arg på han då han hoppar i luften för minsta vindpust. Med rätt ryttare känner han sig väldigt lugn och man kan ändå skicka upp barn på honom, då bär han dem så försiktigt så utan att bocka eller någonting.
 
Klicka här för att komma till Mustafas meriter.

Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture
Picture